Hell Night 2019 – Pre Race

Vi sidder til et møde i Frederiksværk Motionscenter, hvor Freddy fortæller om planerne for Hell Night 2019. 6 timers udfordring i og omkring Frederiksværk. Jeg mindes videoer på facebook live sidste år. Masser af burpees (som alle ved er min ynglingsøvelse). Masser at udfordringer både mentalt og fysiske, i 6 timer.

Freddy kigger på mig og siger: ” jeg har en ekstra billet, skal du ikke med? ”
Hvor til jeg høre mig selv svare: “Najj, altså, øhhh… Det er jeg slet ikke i form til og… Altså jeg øhhh… ” Mens jeg tænker: “Hvor er du blevet en tøsedreng, Claus”

Se årets promo video her: https://www.facebook.com/FrederiksvaerkMotionscenter/videos/264761800887053/

Da jeg kører hjem, kan jeg ikke slippe tanken. Jeg har ikke testet mig selv på den måde, i de sidste 2,5 år. Det kunne være fedt at prøve igen. Men jeg ved også godt at min træningstilstand (eller stilstand), er hellere ikke, som da jeg gennemførte en Iron Viking (Marathon med forhindringer), for 2,5 år siden.
Hele aften skifter jeg imellem at ville sige ja, og fastholde mit “pænt nej tak”. Jeg dunker mig selv oven i hovedet. Hvad blev der af ham Claus, der altid sagde JA til en udfordring? Er han blevet gammel og magelig? Jeg startede 2019 med at have rødvinspatter. Bevars det var en lille A-skål, men det er ikke den jeg vil være. Det er ikke den jeg er! Men jeg er jo også lidt skadet, og jeg har ikke fået løbet nok, og jeg vejer også 10 kg mere, end for 2 år siden.
Men du har prøvet det, der er værre. Du ved at du kan udholde den slags. Men på den anden side, så…..
Men men men…. Jeg må sove på det

Da jeg vågner næsten morgen, kører tanken stadig rundt i mit hoved. Jeg går ind på Facebook og ser nogle af, eller faktisk alle videoerne fra sidste år, mens jeg drikker min morgenkaffe. Da jeg kommer tilbage fra træning, skriver jeg til Freddy og spørger om han stadig har den bilet, han talte om. Han svarer ja da. Pis! Nu er der ingen undskyldninger, der kan redde mig. Let do this!

Der går ikke længe, før der lander en mail i indbakken.
“Kære Hell Night Deltager!”
Det er lidt praktisk information. Blandt andet lidt regler og en kort udstyrsliste.
Vi skal starte på en rideskole. Møde op kl 17:00. Vi går i gang kl 18:00 og er færdige kl 24:00. Der er 6-7 timer, vi skal være i gang. Det er lang tid.

De regner med at ca 70% af deltagerne gennemfører. Er jeg blandt de 70%? Jeg går ind og kigger på deltagerne, der er nogle seriøse bæster imellem.
Jeg minder mig selv om noget jeg lærte en gang. “Du kan dobbelt så meget, som du selv tror og 10 gange, så meget, som din mor tror”
De næste 8 dage står nu på paniktræning og optimering af kosten, som skulle jeg løbe marathon. Er det for tidligt at cardloade? Jeg skal have fundet sko og tøj frem.
Pre race nervøsiteten er allerede begyndt, og der er ingen vej tilbage….
Wish me luck

Et dyp i fiskeaffald.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *