OCR atlet skal til Crossfit Games

En af verdens bedste og nok en af de mest berømte OCR-atleter Hunter McIntyre, har fået et vildcard (Blowhard card) til “verdens mesterskabet” i Crossfit, kaldet The Crossfit Games.

Den 30 årige OCR atlet Hunter, er ikke en hr. hvem-som-helst. Han har flere top placeringer i OCR-verden. Blandt andet en 3 plads til Spartan verdensmesterskabet i 2013. (link til resultater) 1 plads til Tough Mudder X i 2018, hvor han vandt over flere Crossfit Games atleter. Hunter er en meget underholdende OCR atlet, der de sidste 10 år har levet af sin sport. Han har har også vundet tv-showet Broken Skull Challenge 3 gange.

Ifølge Hunter selv, kan han udfordre Crossfit games atleterne i Endurance-events. Altså alt hvad der typisk indeholder løb, cykling, svømning m.v. og været mere end 20 minutter. Han mener, at hans svage side er de vægtløftingstekniske event, såsom Snacth og Clean & Jerk. Men dette brude (ifølge ham selv) være nok til at få han placeret i toppen af feltet af Crossfit atleter.

Moring Chalk up interview med OCR atlet Hunter McIntyre.

For at komme med til The Crossfit Games, har den normale vej været, at man skal placere sig godt i “The Open”, som er en online Crossfit konkurrence, Hvor af top 40, i hver region, blev inviteret med til “The Regionals” og herfra går top 5 videre til The Crossfit Games.

I 2018 er dette dog lavet om. Så fra 2018/2019 kan man kvalificere direkte sig igennem en top 20 placering i The Open, eller igennem et af de forskellige “Sanctioned events”. Der bliver afholdt rundt omkring i verden.
Nationale Champions, altså de atleter, som placerer sig bedst i The Open for hvert land, bliver også inviteret med.
Hunter har deltaget i The Open flere gange. I 2018 blev han nr 2063 i verden. (Link til resultater)

Hvordan er dette så kommet i stand? Jo, under et interview, gav Crossfits CEO Greg Glassman det såkaldte Blowhard card til Hunter McIntyre. Dette er kun en lille del af de store ændringer, der sker i Crossfit firmaet lige nu.

Interview med Crossfits founder og CEO Greg Glassman

Det er langt fra alle, der syntes at det er en god ide at Hunter McIntyre kommer med til The Crossfit Games på et wildcard. Hunter er type, der godt kan lide at provokere folk lidt. I et interview har han peget fingere af en mandlig Crossfit atlet, Brent Fikowski, fordi Brent blev overhalet af en kvindelig atlet (Samantha Briggs) i et løbeevent. Dette har startet en mindre SOME-krig imellem de atleter.

OCR atlet vs. Crossfit atlet.

Hvad udfaldet af dette bliver, bliver rigtig interesant at følge med i, til The Crossfit Games, som afholdes fra d. 1 til d. 4 august 2019. www.games.crossfit.com/games

Hvad tænker du? Kan Hunter McIntyre blande sig i toppen af atleter til The Crossfit Games?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *