Reborn Obstacle Champion

Nede ad den lille hullet grus vej, forbi de faldefærdige huse, ligger en lille grøn lade. Døren står på klem og den høje Dakke Dak musik vælter ud. Inde i laden, er der bygget en legeplads for OCRacers. De store atlas sten er skubbet ud til side. Her hersker OCR-ninjaerne.
Halvdelen af laden er en stor træ-konstrukstion. Gulvet er dækket af store tykke madrasser. Ude i siderne ligger der værktøj og flyder. Der er ingen bad eller toilet. Her handler det kun om en ting. Forhindringer!

Reborn OCR har henover vinteren lavet en Ninja-konkurrence, eller “jorden er giftig” for voksne. Dette er niveau 4. Det sidste før finalen.
Princippet er enkelt. Kom fra start til slut, så hurtigt, som muligt, og uden af falde ned af forhindringen, ellers får du 2 minutters tidsstraf. Det kræver en utrolig grebstyrke, for man hænger i armene hele tiden. De fleste står da også og basker med armene, for at få mere blod ud i underarmene.

Udover at være samlingspunkt for alle Danmarks OCR-ninjaer, så er denne lille grønne lade også Reborn OCR’s testcenter. Det er her de prøver nye ideer til forhindringer af, inden de sætter dem op til deres løb. Ovre i hjørnet stå da også prototypen på deres nyeste forhindring. Nogle store metalringe, som man skal kravle igennem.

Stedet er mest velegnet til erfarne OCRacers, da der ikke er en instruktør eller træner tilknyttet. Dog er der mange andre OCRacers, som gerne deler ud af deres erfaringer og tips. Så der er plads til alle, og alle kan få lov til at lege på forhindringerne, lige indtil, der bliver råbt: “Der kommer løber!” og endnu en frygtløs OCRacer kaster sig igennem forhindringerne.
Oftes ser man også jyske OCRacers, der har taget turen fra det mørke Jylland til Slangerup, for at sætte en god tid på banen.

Reborn OCR The Barn
Åben Tirsdag og torsdag. Fra kl 18:00 til kl 21:00, samt visse lørdage.
Adresse: Kroghøjvej, Slangerup
Pris: 80,- for ikke-ROC-medlemmer og 50,- for ROC-medlemmer.
Web: Reborn.dk
Mail: info@reborn.dk
Mere information: Reborn OCR The Barn eller Facebook gruppen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *